Hivatalosan is megnyitott a Pizza Hut Szegeden

Belföld, 2023.07.04

Több mint egy tucatnyian gyűltek össze az Árkád Szeged ételudvarában, hiszen kedd reggel 9 órakor hivatalosan is megnyitotta újra kapuit a Pizza Hut.

Pizza Hut szegedi megnyitó
Amint arról portálunkon korábban már több ízben is beszámoltunk, az amerikai pizzalánc Magyaroroszágon is intenzív franchise hálózat építésébe kezdett, melynek része a most Szegeden megnyíló étterem. Sokan emlékeznek még a cégre, hiszen több mint 20 évvel ezelőtt volt már Pizza Hut Szegeden, akkor azonban bezárni kényszerült a szegedi üzlet a Kárász utcán.  

A Pizza Hut tehát több mint két évtized után tér vissza Szegedre. A megnyitón volt ünnepélyes szalagátvágás, illetve egy hatalmas, stílszerűen Pizza Hut logóval ellátott tortával ünnepelték meg a szegedi nyitást.  

A kínálatban egyébként a népszerű margaritától, az olaszkolbászoson át a megavegáig sok féle megtalálható, amelyet három-féle méretben is kérhetünk, akár például csónakburgonyával kiegészítve, de természetesen a menük sem hiányozhatnak a felhozatalból. A pizzák árai a 2195 forinttól egészen az 5195 forintos árig terjed, ez utóbbi például a húsimádó nagy pizzának a díjszabása. A pizzák mellett többek között csirkeszárnyak és Cézár saláta is megtalálható a kínálatban, a már megszokott és népszerű boxok mellett.   
(Webrádió)

Címkék

Pizza Hut Megnyitó Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!