Hulladéktároló gyulladt ki a Tisza Palotában

Belföld, 2024.01.26

Szerencsére nagyobb volt a füstje, mint a lángja annak a kisebb tűzesetnek, amely a Tisza Palota egyik magas födszinti üzletében keletkezett csütörtök este.

Katasztrófavédelem járműve az Etelka soron Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a Tisza Palotában található egyik üzlet hulladéktárolója gyulladt ki. A szóvivő ugyanakkor hozzátette, a hulladéktárolóban keletkezett tűz mintegy 1,5 nm2-en keletkezett, a tűzoltók hamar elfojtották a lángokat.  

Szerkesztőségünk ugyanakkor megtudta, azért volt ilyen nagy a készültség a tűzeset kapcsán, mert magas társasházat érintett, minden esetben ez a protokol. Mint portálunkon korábban már erről beszámoltunk, a helyszínre 3 létrás tűzoltó autó is érkezett. A tüzet vélhetőleg nem szándékossan okozták. Portálunk információja szerint ugynakkor a tűzesettel összefüggésben a mentők egy embert a helyszínen láttak el, aki megsérült.

A tűzoltóság létrás járművei már 22 óra előtt távoztak, míg végül a katasztrófavédelem fél 11 körül hagyta el a helyszínt, a tűzoltók ekkor végeztek az utómunkálatokkal is.   



(Webrádió)

Címkék

Tisza Palota Tűz

Galériánk

Katasztrófavédelem járműve az Etelka soron Katasztrófavédelem járműve az Etelka soron Katasztrófavédelem járműve az Etelka soron Katasztrófavédelem járműve az Etelka soron Katasztrófavédelem járműve az Etelka soron
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!