Illegális bevándorlás - Markáns lépéseket sürget a Mi Hazánk

Belföld, 2023.07.11

Markáns lépéseket, "elrettentő erejű szankciókat" szorgalmazott a Magyarországra érkező illegális migránsokkal szemben keddi budapesti sajtótájékoztatóján Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, a párt országgyűlési képviselője.

A politikus szerint ezek a lépések "a kontinenshódítók eredményesebb visszaszorítását és a már mintegy 700 milliárd forintnyi határvédelmi kiadások" további növekedésének korlátozását szolgálnák.

Novák Előd kiemelte: akár forintmilliókra rúgó helyszíni pénzbírságokkal lehetne távol tartani a határkerítéstől a migránsokat, az így beszedett pénz pedig az embercsempészek helyett a magyar költségvetést gyarapítaná.

Javasolta azt is, hogy a hatóságok bűnjelként kobozzák el az elfogott migránsok mobiltelefonjait, így nyerve adatokat azokról, akik pénzért segítették Magyarországra jutásukat.

A Mi Hazánk politikusa kifogásolta, hogy a Magyarországra "erőszakosan áttörő migránsokat" a hatóságok mindennemű igazoltatás, átkutatás nélkül csak "visszataxizzák" abba az államba, ahonnan átlépték a határt.
(MTI)

Címkék

Mi Hazánk Novák Előd
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!