TV műsor

Illegális bevándorlás - Tuzson: a "Soros-terv" célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon

Belföld, 2017.12.01

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a "Soros-terv" célja, hogy bevándorláspárti kormány legyen Magyarországon, lebontsák a kerítést, beengedjék a bevándorlókat és ne legyenek nemzetek.

Tuzson Bence pénteken az M1 aktuális csatornán arról beszélt: Soros György üzletember megszólalásaiból azt látni, hogy benevezett a választási kampányba, pénzt "pumpál" Magyarországra, civil központokat hoz létre vidéki nagyvárosokban. Ezek az ő céljait segítenék, a bevándorlás erősítését, és azt, hogy hosszú távon megváltozzon Magyarország - fűzte hozzá.

Szerinte ez egy választás előtt különösen veszélyes, hiszen külföldi pénzből támogatnának magyarországi szervezeteket azért, hogy befolyásolják a választások eredményét.

Arra a kérdésre, hogy kinek az oldalán avatkoznának be ezek a szervezetek, Tuzson Bence azt mondta: még nem látni, hogy alakulnak a baloldalon a választási viszonyok, de az biztos, hogy bevándorláspárti képviselőket juttatnának az Országgyűlésbe.

Az államtitkár kiemelte: a bevándorlás kérdése "magyar nemzeti létkérdés", a kormány pedig "magyar Magyarországot" szeretne.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!