Itt az ideje beszélgetni a saját jóninkkal!

Belföld, 2023.06.20

Napjainkban sokan bátorítják az embert az önkifejezésre, s arra, hogy megéljük az érzéseinket, ne szégyelljünk semmit, ami mi magunk vagyunk.

Masszázs Nem véletlen, hiszen az üzenet azt közvetíti, hogy bármit lehetséges elérni, viszont kizárólag az önmegvalósításban lehet kiteljesedni.  

Egyes kultúrákban viszont tabu mindez, ezáltal sokan feszengenek, mások pedig teljes mértékben szembemennek mindennel. Kevesen beszélnek az intimitásról, a bántalmazásról, egy jó együttlétről. Pedig nagyon fontos lenne egy őszinte és elfogadó beszélgetést tartani a jóniról!

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy miért van erre szükség.  

Miért érdemes a jóninkkal beszélgetni?

Rengeteg nőnek fogalma sincs arról, hogy mire vágyik igazán, mik a valódi szükségletei. Az intimázs szalonban elérhető tantra jóni masszázs viszont felüdülést jelenthet azok számára is, akik nem tudják, honnan induljanak el.  

Hozzá kell tenni ugyanis, hogy évekre és rengeteg tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy teljesen kiismerjük a saját fantáziánkat. Egy felszínes és friss kapcsolatban nem könnyű megnyílni, így maradnak a sablonos megoldások, semmi szín és fantázia nincs benne. A férfiak nagy része ráadásul egyáltalán nem nyitott arra, hogy bármilyen módon kapcsolódjon a másikhoz, ezáltal inkább a kanosság dominál, mintsem a szeretet.  

Ha tehát kíváncsiak vagyunk, szeretnénk jobban megismerni magunkat, gyógyulásra és élvezetekre vágyunk, akkor fogalmazzuk meg a szándékot és legyünk befogadóak. Figyeljük meg a légzésünket, az ugyanis elkísér bennünket a folyamat során. Hangolódjunk a ki- és a belégzésre, hiszen belégzéskor megfeszülnek az izmok, az energia pedig felfelé áramlik. Kilégzés során viszont ellazulunk, majd a már felemelkedett energia az egész testünkben szétárad. Mindez segít abban, hogy az élmény intenzív legyen.  

A saját testünk masszírozása

Nincs más dolgunk, mint beszerezni egy jó minőségű olajat, majd elkezdeni bekenni és bemasszírozni azt a testünkbe. Közben csak annyi a dolgunk, hogy élvezzük a kezünk lágy érintését a bőrünkön. Különféle ingerekkel bármikor próbálkozhatunk, hiszen nem minden nap ugyanolyan. Egyszer az erősebb, máskor a lágyabb érintésre vágyunk. Az sem mindegy, hogy az egész testünkön érezni szeretnénk a kezünket, vagy csak egyes pontokon kívánunk ellazulni.

Az viszont nagyon fontos, hogy mindent bevonjunk, köztük a mellünket, hiszen ennek kulcsfontosságú szerepe van a jóni megnyitásában. Mindenképpen fektessünk rá hangsúlyt, hiszen enélkül képtelenség igazán csatlakozni a jóninkhoz.  

Úton a jóni felé!

Miközben haladunk, használjunk olyan érintéseket, amelyek a testünk egyes részein kellemesek voltak. Fedezzük fel a jónit, ne siessünk, hiszen itt nincs szükség rohanásra, robbanásra, a cél ugyanis a bennünk rejlő szexuális erő feltérképezése.  

Jó megoldás mindezt a tükör előtt megtenni, hiszen ez üzen a jóninak, hogy itt vagyunk, kíváncsiak vagyunk, elfogadjuk őt úgy, ahogy van. Csodálatos élmény látni megduzzadni. Legyünk jelen, hagyjuk megnyugodni a testünket és a légzésünket. A folyamat nem 5-10 percig tart, hanem ameddig szeretnénk.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!