Jelentős változások az Árkádban: Müller nyithat Szegeden?

Belföld, 2024.03.02

Több üzlet is máshová költözött az utóbbi időben az Árkád Szeged első szintjén, portálunk információja szerint Müller nyithat az egykori Reno cipőbolt, valamint a Libri helyén.

Árkád Szeged Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy hamarosan üzletet nyithat a Müller drogéria Szegeden. A helyszínt akkor még nem lehetett tudni, de minden jel arra mutat, hogy a német drogérialánc az Árkád szegedi üzletében nyithat meg. Csongrád-Csanád vármegyében csak Hódmezővásárhelyen található Müller, így nem csoda, hogy a megyeszékhely mellett tette le a voksát a multinacionális vállalat, azon belül is a legforgalmasabb helyen, igaz a cégnek a Rossmann-al és a DM-el is meg kell küzdenie a vásárlók kegyeiért.  

A Müller egyébként tavaly ünnepelte a 70. születésnapját, a cégcsoport töretlenül növekszik, hiszen Németországon kívül Európa számos országában jelen van, több mint 900 üzlettel rendelkezik.  

Meg nem erősített információink szerint a Müller a CCC és a Budmil között elhelyezkedő üzletekben kaphat helyet.  

De nem csak a Müller jelent változást, hiszen a Libri a Media Markt mellé költözött, a megújult üzletben az utolsó simításokat végzik, információink szerint szombat délután, de legkésőbb vasárnap reggel megnyithat újra sokak kedvenc könyvesboltja.  

A Libriben található Cafe Frei az ételudvar közelébe, a Buddha Original Thai & susi bár mellé költözött, jóval nagyobb területre.  

A múlt héten újult meg a szintén az ételudvarban található KFC, valamint a Samsung Experience Store is új helyre költözött, igaz nem messze a korábbi üzletétől, a Pepco mellé.  

A Samsung márkabolt helyén pedig a kiírás szerint sneaker bolt nyílik, csakhogy nem a Pachert Balázs féle Balazs Kicks jön Szegedre, hanem a Buzz. Bevallom őszintén eddig keveset tudtam a több márkát is kínáló Buzz-ról, de ez biztosan változni fog, ráadásul a cipők mellett, trendi ruhákat is árulnak majd.  
(Webrádió)

Címkék

Árkád Szeged Müller

Galériánk

Árkád Szeged Árkád Szeged Árkád Szeged Árkád Szeged Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!