Jól látható Yoda mester fénykardja a Petőfi Sándor sugárúton

Belföld, 2023.02.01

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ismét hallatott magáról, ezúttal fényvisszaverő fóliával látták el az egyik olyan zöld oszlopot, amelynek telepítése ellen egy helyi vállalkozó is felszólalt.

Yoda a Petőfi Sándor sugárúton Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy ki telepítette a zöld fémkarókat a város megbízásából, de nem sokkal a kihelyezésük után alaposan felkorbácsolták az indulatokat. A delmagyar.hu írt arról, hogy a kihelyezett zöld fémkarók akadályozzák a szegedi Minipak Kft. napi ügymenetét, hiszen az áruszállítást jelentős mértékben akadályozza, ráadásul a ház előtti parkolás is nehézkessé vált. A lap emlékeztetett, hogy a Magyar Kerékpárosklub Szeged közösségi oldalán is többen felszólaltak a fémoszlopok ellen, amelyet balesetveszélyesnek tartanak, tekintve, hogy közvetlenül a kerékpárút mellett helyezték ki azokat. A több mint egy tucat zöld fémkaróra egyébként fényvisszaverő csíkokat is elhelyeztek, de sötétben valóban nehezen észrevehető.

 A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a maga jópofa módján ismét beavatkozott, hiszen az egyik oszlop mellé festették Yoda mestert a Csillagok Háborújából. Mint közösségi oldalukon írják, bejelentés érkezett a Rendkívüli Ügyek Minisztériumához, mely szerint "nem igazán látszanak a bicikliút melletti karók és a kerékpárosok emiatt alkalmasint neki találnak menni".

A viccpárt néhány napja fényvisszaverő fóliával látta el az egyik oszlopot, amely tényleg jól működik, hiszen sötétben sokkal jobban látszik, mint a többi. Amennyiben rávilágítunk, tényleg úgy néz ki, mintha Yoda mester elevenedne meg a Csillagok Háborújából. A bicikli útnál lévő oszlopok beton talapzatát egyébként azóta figyelemfelkeltő festéssel látták el.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!