Jótékonysági emlékműsor a Szegedi Nemzeti Színházért

Belföld, 2020.05.02

A Szegedi Nemzeti Színház elmúlt évadának egyik legnagyobb sikerprodukcióját, a Valahol Európában című musicalt több mint 50 alkalommal láthatták a szegediek.

Valahol-Europaban-Szegeden A darab a 75 éve véget ért II. világháborúban játszódik, ősbemutatóját pedig 25 éve tartották a Budapesti Operettszínházban. Megemlékezve az évfordulókról a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged, a Szeged Első Lions Club és a Dömötör-díj szervezői jóvoltából május 9-én 19 órától online jótékonysági műsor megtekintésével támogathatja a közönség a járvány miatt nehéz helyzetbe került Szegedi Nemzeti Színházat.

Az emlékműsorban a támogatók beszélgetést láthatnak a Valahol Európában szerzőivel, többek között egyik írójával, Böhm Györggyel, Horváth Péter társszerző-rendezővel, Dés László zeneszerzővel, Malek Miklós hangszerelővel, és az ősbemutató főbb szereplői közül Szinetár Dórával és Haumann Péterrel.

A nagysikerű szegedi produkció rendezője, Szőcs Artur és a Szegedi Nemzeti Színház művészei, Ágoston Katalin, Pálfi Zoltán, valamint a Kuksit alakító Hrabovszky Bercel szintén részt vesznek az emlékesten.

Az online műsorra jegyek négy támogatói kategóriában a www.tixa.hu/valahol-europaban-szegeden oldalon válthatók. A szervezők a műsor linkjét és az eléréshez szükséges

információkat az előadás kezdete előtt legalább 24 órával eljuttatják a jegyvásárlók által megadott e-mail címekre.

A műsor fő támogatója a szegedi Kabay Patika és Menta Patika.

Köszönet a Szeged Televíziónak és a műsorban bejátszott részletek szerzőinek, hogy a hozzájárulnak az online emlékest megvalósulásához.
(Webrádió)

Címkék

Valahol Európában Szegedi Nemzeti Színház
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!