Jótékonysági vacsoraestet szerveztek a szegedi oroszlánok

Belföld, 2024.03.04

A Szeged Első Lions Club életében már hagyomány, hogy bálat, az utóbbi években pedig inkább Zenés-Táncos Vacsoraestet szerveznek, ahol a fő cél a szórakozás mellett természetesen a jótékonykodás.

SZELC Zenés-Táncos Jótékonysági Vacsoraest Nem volt ez idén sem másként, hiszen a szegedi oroszlánok a Novotel Hotelben tartották hagyományos jótékonysági vacsoraestjüket szombat este. A Novotel különterme szinte teljesen megtelt, de azért kialakítottak egy kisebb táncteret is azoknak, akik szerették volna megtáncoltatni a partnerüket.  

A finom ételek a Novotel Gastro konyhaművészet remekeiből kerültek ki, a jó hangulatról pedig a városban jól ismert DocPiano Band gondoskodott, de a Szegedi Nemzeti Színház művészeinek is akadt feladata az est folyamán. A Szegedi Nemzeti Színház két művészének, Vajda Júliának és Károlyi Krisztiánnak az előadását hangos ováció fogadta, a páros a Padlás című musicalből adott elő részleteket.  


Mint már említettük, a vacsoraest jótékonysági célt szolgált, hiszen a bevételt a Vakok és Gyengénlátók Csongrád-Csanád Megyei Egyesülete kapta, mintegy fél millió forintot. A nemes szegedi oroszlánoknál egyébként régóta hagyomány, hogy a látássérülteket támogatják. Ballai Anna Mária köszönetét fejezte ki a klubnak az adományért, mint elmondta, elképzelhető, hogy szobakerékpárt vásárolnak belőle, hiszen a lakók életében rendkívül fontos szerepet játszik a mozgás.  

Az este folyamán tombolát is vásárolhattak a jelenlévők, amelynek a bevétele szintén nemes célt, az április 27-én megrendezésre kerülő IV. Lions Jótékonysági Diabétesz Futás és Egészségnapot szolgálta.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!