KDNP: nincs ellentét a Fidesz és a KDNP között Dunaújvárosban

Belföld, 2024.04.12

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) cáfolja, hogy Dunaújváros vonatkozásában feszültség alakult volna ki a Fidesz és a KDNP között - közölte Nyikos László, a kisebbik kormánypárt Fejér Vármegyei elnöke pénteken az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a pártszövetség közös jelölteket állít Dunaújvárosban. "A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a Fejér vármegyei településen a június 9-i önkormányzati választásra történő jelöltek állítása során nem alakult ki ellentét a Fidesz és a KDNP között" - fogalmazott a politikus, hozzátéve: a kereszténydemokraták az összetartásban hisznek, nem pedig a széthúzásban.

"Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a dunaújvárosi embereknek ne kelljen újabb öt évig a baloldal semmittevését és szeretett városuk hanyatlását végignézniük" - írta. Sajnálatosnak nevezte, hogy a KDNP dunaújvárosi csoportja jelenlegi vezetőjének magánvéleményét a baloldali sajtó úgy próbálta beállítani, mintha az a KDNP álláspontja volna.

Nyikos László rögzítette: a párt dunaújvárosi polgármesterjelöltje Magyar András, a KDNP álláspontja szerint ugyanis ő "a legjobb választás Dunaújváros és a Dunaújvárosban élők számára." Ő az a személy, aki végre valódi fejlődést tud hozni a városnak az elkövetkező évekre - fűzte hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!