Kedden startol a Color Arena Fesztivál 2023 Szegeden a Pick Arénában!

Belföld, 2023.03.13

Az idei tavasz egyik legjobban várt eseménye, az első Color Arena Fesztivál, 2023. március 14-én kerül megrendezésre a szegedi Pick Arénában. Az esemény egyedülálló látványvilágot, és Szegeden soha nem látott DJ felhozatalt ígér! A Color Arena Fesztivál színes és vibráló kalandot kínál a látogatóknak.

Color Arena Fesztivál 2023 Az eseményen több, mint tizenöt hazai lemezlovas váltja majd egymást a lemezjátszók mögött, többek között Metzker Viktória, Bárány Attila, DJ Szecsei vagy az idén az év dj-jének választott REGÁN LILI! Rajtuk kívül ott lesz a magyar underground rap szcéna képviseletében AKC MISI és KRETTA, valamint EKHOE, de fellép a youtube listák állandó éllovasa KKEVIN, élőkoncertet ad az egyik legfelkapottabb előadó napjainkban: T.DANNY, és először lép fel Szeged és környékén a világsztár MINELLI! 

Az esemény szervezői nagyon izgatottak az első Color Arena Fesztivál megrendezése miatt. "Az esemény célja, hogy összehozza az embereket, és egy nagyszerű élményt nyújtson mindenkinek, aki részt vesz rajta. " - mondta el Kovács Ádám, a Color Aréna Fesztivál főszervezője.

A jegyek még korlátozott számban kaphatóak az esemény weboldalán a www.colorarena.hu oldalon, valamint a helyszínen is lehetőség van jegyvásárlásra
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!