Keddig elérhető az ingyen pizzaszelet a frissen oltakozóknak

Belföld, 2021.09.05

A Pizza Me érdekes kampányba kezdett augusztus 24. és szeptember 7. között, hiszen azok akik felveszik a koronavírus elleni védőoltást és ezt igazolják is, ingyen pizzaszeletet kapnak a cégtől.

Pizza Me Szeged Fontos ugyanakkor, hogy az ajándékot azon személyek kaphatják, akik 24 óránál nem régebben kapták meg a védőoltást és a beadott vakcináról szóló igazolást fel is mutatják. A 2013-ban indult Pizza Me már 26 franchise-üzlettel rendelkezik ország szerte, köztük Szegeden is. Érdeklődésünkre a hírt a cég megerősítette, ugyanakkor azt is elmondták, hogy eddig nem túl sokan vették igénybe, az üzenet azonban rengeteg emberhez eljutott.  

Az akció lényege, hogy minél többen vegyék fel a védőoltást, hiszen ez az egyetlen igazolt módszer a járvány megfékezésére - olvasható a cég korábbi közleményében. A Pizza Me egyik alapítója ugyanakkor reményét fejezte ki azzal kapcsolatban is, hogy több hazai magáncég is követni fogja a példájukat, hiszen sem vállalaton belül, sem kívül nem szeretnének több halálesetről hallani. A betegség ellen pedig a védőoltás a hatékony megoldás.  

Az üzenet eddig több tízezer emberhez jutott el, de a Pizza Me nem tervezi a kampány meghosszabítását, tehát aki ingyen pizzaszeletet szeretne, keddig oltassa be magát, hiszen az akció kedd este 8 óráig tart. A Pizza Me szegedi üzlete egyébként a Kárász utca 10. szám alatt található.
(Webrádió)

Címkék

Pizza Me Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!