Kevesebb, mint egy hónap és indul minden idők legnagyobb DEJA VU FESZTIVÁL-ja!

Belföld, 2023.05.09

Június 1-2-3-án végre újra benépesül az ország retro rajongóival az Újszegedi Partfürdő, ugyanis érkezik Magyarország legnagyobb háromnapos retro fesztiválja a 90-es és 2000-es évek legendáival: a jubileumi 10-ik DEJA VU FESZTIVÁL!

Deja Vu 2022 Idén olyan világsztárok adják majd egymásnak a mikrofont, mint a Modern Talking frontembere THOMAS ANDERS, a 2000-es évek elejének egyik legfelkapottabb fiúcsapata a BLUE, a világsztár INNA, aki olyan sztárokkal dolgozik együtt a mai napig, mint Sean Paul, vagy J. Balvin, de visszatér Szegedre a 90-es évek legendás slágergyáros fogorvosa DR. ALBAN is!

Rajtuk kívül olyan világsztárok látogatnak el a fesztiválra, mint a SAFRI DUO, PANJABI MC, ALEXANDRA STAN, BELLINI, DJ SASH! és az EIFFEL 65!

A magyar legendák közül ismét felrobbantja majd a színpadot többek között a KOZMIX, DJ STERBINSZKY, KOZSÓ és az Ámokfutók, a BON-BON, az IRIGY HÓNALJMIRIGY, CSORDÁS TIBI, DJ DOMINIQUE, RAKONCZAI IMRE, BÁRÁNY ATTILA, ERŐS és SPIGIBOY és PEAT JR.

A szegedi klubélet meghatározó alakjai is feltűnnek majd a 90-es és 2000-es évekből, így már biztosan találkozhatnak a fesztiválozók DJ Joerrel, Bigiboy-al, MolnárBé-vel és Gabriel B-vel, DJ Tokával és DJ Sindel!

Idén összesen 4 helyszínen folyik majd a buli 3 napon át, ahová már elővételben elfogyott az összes online kapható bérlet!

A fesztivál szervezői idén vadonatúj VIP helyszínnel készülnek azoknak a vendégeknek, akik igazán kimaxolnák a fesztiválélményt! Az új helyszínről kiemelt rálátás nyílik a nagyszínpadra, miközben kényelmes lounge terasz, külön pult, és külön vizesblokk is rendelkezésre áll a szolgáltatást igénybe vevőknek!

A DEJA VU FESZTIVÁL idén is megtalálható lesz a Borfesztiválon, ahol gondolva a SZÉP kártyás vásárlókra, limitált számban elérhetőek lesznek még fesztivál bérletek, és a rendezvény szervezői különleges akciókkal is készülnek a rendezvény alatt!
(Webrádió)

Címkék

Deja Vu Fesztivál 2023
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!