Kilenc világsztárt jelentett be a szegedi DEJA VU FESZTIVÁL!

Belföld, 2023.12.04

2024. június 6-7-8-án, Szegeden az Újszegedi Partfürdőn ismét érkezik az ország legnagyobb időutazása, a Deja Vu Fesztivál! Magyarország legnagyobb retro fesztiválján jövőre minden eddiginél nagyobb sztárparádé várja azokat, akik újra átélnék a 90-es és 2000-es évek legnagyobb partyjainak hangulatát!

DEJA VU fellépők 2024
A Deja Vu Fesztivál nevében a rendezvény egyik házigazda lemezlovasa Gabriel Bjelentette be hétfőn reggel az első 9 világsztár nevét a Rádió 88-ban, akik már biztos ott lesznek júniusban a színpadon Szegeden!

2UNLIMITED (USA)
A Holland dance duo a 90-es évek legnagyobb partyhimnuszaival tér vissza az Újszegedi Partfürdőre,és elhozza legnagyobb slágereit, mint a ’Get ready for this’, a ’No limit’, a ’Twilight zone’, vagy épp a’Tribal dance’!

No limit:
?si=YaMBS2bCsWSWGVWy

ALCAZAR (SE)
A 90-es és 2000-es évek ezredfordulója körül nem volt nagyobb slágergyáros, mint a svéd trió az Alcazar, akiknek nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a ’Crying at the discotheque’, a ’This is theworld we live in’, vagy épp a ’Physical’!

Crying at the Discotheque:
?si=iV1YeDIjUZVdoCaE

ATC (DE)
A német négytagú dance együttes először látogat Magyarországra, hogy együtt énekeljék a Deja VuFamily-vel legnagyobb slágereiket, mint az ’Around the world (La la la la la), vagy épp a ’My heart beatlike a drum’!

Around the world (La la la la la):
?si=iAR0TNHzE8MQFD11

CASCADA (DE)
A német szépség Natalie Horler, azaz CASCADA újra visszatér a DEJA VU FESZTIVÁL nagyszínpadára egy őrületes show-al, és legnagyobb slágereivel, mint az ’Everytime we touch’, az ’Evacuate the dancefloor’ vagy a ’Because the Night’!

Everytime we touch:
?si=FxAjqC3Zb6waaACo

DJ ANTOINE (CH)
A svájci DJ 2011-ben komolyan hozzájárult a francia riviéra fellendítéséhez! A ’Welcome to St Tropez’és a ’Ma Cherie’ előadója 2024-ben először teszi tiszteletét az Újszegedi Partfürdőn!

Welcome to St Tropez:
?si=QHoAvOf5LkGBXorK

EDWARD MAYA (RO)
A román DJ producer, Edward Maya 2009-ben lett világhírű Stereo Love című dalával, amit olyanslágerek követtek, mint a ’This is my life’ vagy a ’Desert Rain’.

Stereo Love:
?si=EqSWJOV4RnHpziD6

HADDAWAY (TT)
A trinidadtobagoi gyökerekkel rendelkező német énekes már nem ismeretlen a DEJA VU közönsége előtt, és bizton állíthatjuk, hogy 2014-es fellépése után már alig várja, hogy újra találkozzon a szegedi közönséggel!

What is love:
?si=gBG74OSZ_tX0yUYJ

O-ZONE (RO)
2003-ban egy román fiúcsapat hódította meg a világot Dragostea Din Tei című dalukkal, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 2008-ban Rihanna is feldolgozta! A zenekar 2005-ben felbomlott, de 18 év után újra összeállnak méghozzá a DEJA VU FESZTIVÁL színpadán!

Dragostea Din Tei:
?si=T1AY5aosJuPmOk9r

REDNEX (SE)
A svéd formáció, akik 1994-ben berobbantak az európai dance szcénába ’Cotton Eye Joe’ című dalukkal, 2016 után visszatérnek Magyarország legnagyobb 3 napos retro őrületére!

Cotton Eye Joe:
?si=GgDfW10mIEQQ4TTj

„A névsor természetesen még nem teljes”- árulta el Kovács Ádám fesztiváligazgató, aki azt ígérte további világsztárok csatlakoznak még az amúgy is már illusztris társasághoz! A bérletek már kaphatóak, és most karácsonyi időszak közeledtével 27.990 forintért megvehető a www.dejavufesztival.hu oldalon, de ha még ennél is kedvezményesebben szeretnétek beszerezni, irány a DEJA VU APP, ahol 24. 990 forintos áron kaphatóak a bérletek a 2024. június 6-7-8-án az Újszegedi Partfürdőn megrendelésre kerülő DEJA VU FESZTIVÁL-ra!
(Webrádió)

Címkék

DEJA VU Fesztivál Fellépők 2024
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!