Klub66 néven új vendéglátóhely nyitott Szegeden

Belföld, 2023.01.24

Korábban étterem, majd pizzéria és koktélbár üzemelt a Szabadkai út 66. szám alatt, most viszont profilt váltott a vendéglátóhely.

Klub66 Mint Molnár Kata Lucia kérdésünkre elmondta, új koncepcióval és fiatalos lendülettel nyitott meg újra a Szabadkai út 66. szám alatt található vendéglátóhely, ahova első sorban kisebb családi vagy céges rendezvényeket, illetve baráti társaságokat várnak, de amennyiben a hely nem foglalt, szívesen fogadják a betérő vendégeket is. Egyelőre kocsmaként üzemelnek, de a bővítés is napirenden van.  

A Klub66 január 2-án nyitotta meg kapuit, ahol egyelőre italfogyasztásra van lehetőség, azonban a hamarosan megvalósuló tervek között szerepel, hogy tavasszal pénteken és szombaton pizzákat, hamburgereket, sőt pörköltet is fogyaszthatnak a vendégek, ugyanis bográcsozásra is lehetőség nyílik.  

A mindig mosolygós Kata kérdésünkre elárulta, hogy a Klub66 nevet édesapja találta ki, de gyakorlatilag adott is volt, hiszen a vendéglátóhely a Szabadkai út 66. szám alatt van, ugyanakkor természetesen egyszer szeretnének az Amerikai Egyesült Államokba is eljutni, hiszen a Route 66 a világ egyik leghíresebb országútja. A több ezer kilométeres országút azért épült, hogy összekösse az USA keleti és nyugati országrészét egymással.  

Szombaton Várkonyi Tibor lépett fel és tartott teltházas koncertet, ugyanakkor a Klub66 tervei között az is szerepel, hogy minden hónapban élő zenével vagy DJ-vel szórakoztassák a vendégeket. A szombati koncert például ingyenes volt. A Klub66 hétköznap 10-21 óráig, míg pénteken és szombaton éjfélig, vagy rendezvény esetén a buli végéig tartanak nyitva, ameddig csak kell - jegyezte meg kérdésünkre Kata, aki a pult mögül várja a vendégek rendeléseit.  

A vendéglátóhelyen kisebb boxok is kialakításra kerültek, de természetesen tánctér is rendelkezésre áll. Aki szeretne egy jó helyen, kedves kiszolgálással rendezvényt tartani, annak szívesen ajánljuk a Klub66-ot.  

A Klub66 Facebook oldala az alábbi linkre kattintva érhető el, míg asztalfoglalásra a +36-62-683-969-es telefonszámon van lehetőség.  

(Webrádió)

Címkék

Klub66 Szabadkai út 66.

Galériánk

Klub66 Klub66 Klub66 Klub66 Klub66
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!