Kormányzati Tájékoztatási Központ: Trócsányi László segített megvédeni Magyarországot a migrációtól, ez az igazi bűne

Belföld, 2019.09.30

Trócsányi László igazságügyi miniszterként segített megvédeni Magyarországot a migrációtól, az Európai Parlament (EP) bevándorláspárti képviselői viszont nem tűrik el, hogy az új Európai Bizottságnak olyan tagja legyen, aki lezárta a magyar határt a bevándorlók előtt - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel.

A közleményben arra reagáltak, hogy az EP jogi bizottsága megerősítette múlt heti döntését, és fenntartja álláspontját, amely szerint összeférhetetlenség van Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda tevékenysége között.

A tájékoztatási központ azt írta, Trócsányi László "bűne", hogy segített a kormánynak megvédeni Magyarországot a migrációtól, az ő segítségével alkották meg a jogszabályokat ahhoz, hogy senki se érkezhessen okmányok nélkül, szabálytalanul az ország területére.

Hozzátették: a bevándorláspártiak azt szeretnék, ha a határokat megnyitnák a bevándorlók előtt, ahogyan az új baloldali olasz kormány megnyitja a kikötőket előttük.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!