Kozmetikai szettek és mini termékek előnyei

Belföld, 2023.06.23

A mini kozmetikai termékek és szettek nagy előnye, hogy kis kiszerelésüknek köszönhetően bárhová elvihetjük őket magunkkal.

Bőrápolás Így egy nyaralás vagy utazás alkalmával nem kell magunkkal cipelnünk a teljes otthoni készletet, és a repülőre is nyugodtan felvihetjük magunkkal, hiszen nem lépik át a 100 ml-es súlyhatárt.

Kozmetikai szettek

A helloskin.hu kozmetikai szettjei és mini termékei arra is jók, hogy az általunk kedvelt termékcsalád termékeit egyben is megvásárolhassuk. Ha pedig a barátnőnket szeretnénk meglepni egy igazán hasznos ajándékkal, egy kozmetikai szettnek bizonyára fog örülni.


A Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set a márka négy ikonikus termékét gyűjtötte egy csomagba. Így egyrészt lehetőséged van kipróbálni a márka termékeit, és ha beválnak, egy utazás alkalmával is jó szolgálatot fog tenni a mini csomag.


Miben segít neked a Pyunkang Yul szett?


  • A Pyunkang Yul Low Ph Pore Deep Cleansing Foam gyengéd arclemosó, hatékonyan távolítja el a sminkmaradványokat és egyéb szennyeződéseket. Ázsiai gázló és teafa kivonatának köszönhetően óvja az érzékeny arcbőrt, ugyanakkor az AHA sav révén gyengéden hámlaszt, és selymes arcbőrt eredményez.  
  • Az Essence Toner intenzív hidratáló tonik zselés állaga révén azonnal beszívódik a bőrödbe. Gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevői által egészségessé és puhává teszi a bőrödet.
  • A Moisture Serum tökéletesen hidratál, bársonyossá varázsolja az arcbőrt.  
  • A tápanyagokban gazdag Nutrition Cream pedig újjáéleszti a száraz, vízhiányos bőrt, és fiatalossá teszi az arcbőrödet.  


A Pyunkang Yul márka hidratáló, revitalizáló vagy száraz bőr specifikus szettjeit is megtalálod a cég honlapján. Érdemes kipróbálnod a Purito, a Iunic, a Mascaolin márka kozmetikai csomagjait is.


A Purito Centella illatmentes mini szettben megtalálod a panthenolt tartalmazó, bőrbarát, alkoholmentes Purito Centella Unscented Tonert, ami a legérzékenyebb bőr számára is ideális. A csomagban lévő szérum és krém pedig erősíti a bőröd barrier rétegét, valamint megfiatalítja az arcbőrödet. Ezekből kis mennyiséget vigyél fel az arcodra és a nyakadra.  


Az Iunik Propolis Vitamin Eye Cream Set


Ez az anti-aging szemkörnyékápoló, hidratáló krém 40 százalék propoliszkivonatot tartalmaz, ami élettel telivé varázsolja a szemkörnyéki bőrt. Természetes hatóanyagának, a propolisznak és a homoktövisnek köszönhetően hidratál és táplál, nyugtatja az érzékeny bőrt, valamint normalizálja a bőr faggyútermelését. A szett 30 ml krémet és 15 ml szérumot tartalmaz. A Iunic Propolis Vitamin Eye Cream a ráncos, dehidratált, fakó bőr természetes ellenszere, amit az arcápolási rutin utolsó lépéseként célszerű felvinni a szem környékére vagy akár az egész arcra. A szérum a C-vitamin tartalmának köszönhetően halványítja a pigmentfoltokat, nyugtatja az érzékeny részeket, és egészséges, ragyogó arcbőrt eredményez.  


A kis kiszerelésű termékek és kozmetikai szettek praktikusak, hiszen kis helyen elfér az összes kozmetikum, amelyre a napi arcápolási rutinod során szükséged van.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!