Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát

Belföld, 2019.11.26

Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát: mások mellett Szirtes Tamás, Szente Vajk és Harangozó Gyula rendezéseit is láthatják a nézők.

Szegedi Szabadtéri Játékok A szervezők közlése szerint jövőre a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház társulatával, Szirtes Tamás rendezésében mutatják be a Dóm téren. Juronics Tamást felkérték egy Shakespeare-klasszikus, a Sok hűhó semmiért című darab színpadra állítására.

Ismét látható lesz az Apáca show, a produkciót Szente Vajk állítja színpadra. Händel operáját, az Agrippinát Pányik Tamás rendezésében és Pál Tamás vezényletével láthatják majd az érdeklődők. Moliere egyik legnépszerűbb komédiáját, az Úrhatnám polgárt Herczeg T. Tamás rendezi - tartalmazza a közlemény.

A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, így lesz a repertoáron családi mesebalett is. A 2019-es évadban sikerrel játszott Hófehérke és a hét törpét a játékok művészeti igazgatója, Harangozó Gyula rendezésében tekinthetik meg a nézők jövő nyáron a szegedi Dóm téren.
(MTI)

Címkék

Szegedi Szabadtéri Játékok
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!