Lánchíd - Fővárosi Fidesz: Karácsony Gergely álljon a budapestiek elé!

Belföld, 2024.04.09

A fővárosi Fidesz azt követeli, hogy a Lánchíd felújítása kapcsán Karácsony Gergely főpolgármester álljon ki a budapestiek elé - mondta a XVI. kerületi polgármester egy a Facebookra feltöltött videóban kedden.

Kovács Péter (Fidesz-KDNP) úgy fogalmazott, "nagyon leleményesek, hogy eltiltották az ügyvédi munkavégzéstől azt az ügyvédjüket, aki a félmilliárd forintot elvitte magával", de "máris találtak egy újabbat ugyanabból a brancsból és egy másik félmilliárd forintot".

A XVI. kerületi polgármester szerint így már "több mint másfél milliárd forintnak kelt lába". A közpénzből készpénz lett, azt valaki felvette és ki tudja, milyen zsebekbe vándorolt - tette hozzá.

Karácsony Gergely mind a mai napig nem adott választ arra, hogy hová lett ez a pénz és ki gazdagodott meg belőle - mondta Kovács Péter, megjegyezve: drágábban, sokkal nagyobb előleggel és kevesebb kötbérrel kötötte meg a szerződést a Lánchíd felújítására.

Hozzáfűzte, várják és követelik, hogy a főpolgármester álljon ki a budapestiek elé, akik megérdemlik, hogy választ kapjanak kérdéseikre.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!