Időjárás
meteoblue
TV műsor

Lánczi Tamás: a 48 perc című új műsor a körülöttünk zajló folyamatok megértésében segít

Belföld, 2022.01.11

Az M1-en és a hirado.hu oldalon csütörtöktől 48 perc címmel induló új műsor a körülöttünk zajló folyamatok megértésében segít, komoly szakértőkkel járják körbe a felmerülő témákat - mondta el a közmédia új hírháttérműsorának házigazdája, Lánczi Tamás politológus, az MTVA Online Igazgatóságának vezetője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Lánczi Tamás kiemelte, azért is 48 perc a műsoridő, mert szeretnének a "dolgok mélyére menni, elhagyni a zsurnalizmus világát és avatott, komoly szakértőkkel mélyre ásni". Aki érteni akarja, hogy mi zajlik a folyamatok mögött, annak érdemes lesz néznie ezt a műsort - mondta.

Közölte, a műsor két, 24 perces részből áll majd. Az első részében a stúdióban beszélgetnek, majd a második részben online közvetítik tovább a műsort.

Lánczi Tamás elmondta, nem arra vállalkoznak, hogy valakinek a véleményét megerősítsék, hanem azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el és minden oldalról megvilágítsanak egy témát.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdán közölte: a legfontosabb aktuális magyarországi és nemzetközi hírek és események hátterével jelentkezik január 6-ától minden csütörtökön a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás című műsor.
(MTI)

Címkék

Lánczi Tamás 48 perc
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!