Láng Zsolt: kivel tárgyalt a főváros vezetéséből Bajnai Gordon?

Belföld, 2021.11.20

A fővárosi Fidesz frakcióvezetője a városháza eladása körüli botránnyal kapcsolatban a többi között arra vár választ Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy az ügyben a városvezetésből "kivel tárgyalt Bajnai Gordon" korábbi miniszterelnök.

Láng Zsolt az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában azt mondta: "két hete nem kapunk válaszokat a városháza eladása körüli botrány részleteiről".

Karácsony Gergely főpolgármester és a baloldali politikusok "vagy hallgatnak, vagy össze-vissza beszélnek" - tette hozzá.

Úgy folytatta: mindeközben napról napra súlyos állításokat tartalmazó hangfelvételek látnak napvilágot.

Láng Zsolt szavai szerint az eddigi kérdéseiken túl arra várnak választ Karácsony Gergelytől és Bajnai Gordontól, hogy "kivel tárgyalt a főváros vezetéséből Bajnai Gordon", továbbá "ki az, aki jóval felette áll Barts Balázsnak, a Fővárosi Vagyonkezelő vezérigazgatójának".

Láng Zsolt arra is feleletet vár, hogy működik-e jutalékrendszer a fővárosi önkormányzatnál, és ha igen, ki működteti azt, és "ki van benne?".

"Ne meneküljenek el a válaszok elől, a budapestieknek joguk van tudni az igazságot!" - szólította fel a két baloldali politikust a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!