Lassan szivárognak vissza a nézők a mozikba

Belföld, 2021.05.07

Május 6-án délután 4-kor kezdték meg újra a vetítéseket a szegedi Belvárosi Moziban, egyelőre mérsékelt érdeklődés mellett. A legtöbb mozi még vár a nyitással.

Belvárosi Mozi
A Tenet című film péntek esti előadására 8 fő foglalt jegyet, és ez a legjobb hír, amit csütörtök délután el tudtak mondani az újranyitás kapcsán a Belvárosi Mozi jegypénztáránál. Sajnos rendkívül nehézkesen indul a nézők visszacsábítása minden moziban, ami nem csoda 5 hónap teljes szünet után. A Belvárosi Moziban egyébként kötelező a védettségi igazolványt és mellé a személyazonosságot igazoló hivatalos iratot bemutatni ahhoz, hogy jegyet tudjanak váltani az érdeklődők. A 18 év alattiak akkor élvezhetik az előadásokat, ha van velük olyan felnőtt, ki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

A moziban, illetve az előtte lévő téren kávézót üzemeltető cég körülbelül két hét múlva tervezi a nyitást. A Studio 55 nevű hely indulására ugyan még várni kell, de a szomszédban lévő Grand Café már a nyitásra készülődik. A kávézó mellett működő művészmoziban azonban egyelőre nem lesznek vetítések. A jövő héten várható, hogy a Szeged Plázában található Cinema City is elindul. A mozi egyelőre a filmrajongók türelmét kéri, és azt ígérik a munkatársai, mihelyt tudnak pontos időpontot az indulásra, azt közösségi oldalukon azonnal közzéteszik.
(Webrádió)

Címkék

Belvárosi Mozi Cinema City
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!