Leégett egy nyaraló a Sárga üdülőtelepen Szegeden (+Fotók)

Belföld, 2023.11.18

Kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy nyaraló a közvetlenül a Tisza mellett található Sárga üdülőtelepen péntek éjszaka.

Leégett egy nyaraló a Sárgán
A lángok a Tömörkény üdülőtelep egyik nyaralójában csaptak fel, majd teljes terjedelmében égni kezdett egy nehezen megközelíthető helyen lévő, kétszintes ingatlan. A szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik négy vízsugárral álltak neki az oltásnak. A mintegy 50 nm2-es, kétszintes nyaralónak beszakadt a faszerkezetű fődémje is. A tűzoltók rövid idő alatt, 4 vízsugárral fékezték meg a lángokat. A lánglovagok az oltás során egy gázpalackot is találtak a nyaralóban, amelyet kihoztak az épületből és lehűtötték. A tűzoltók az éjszaka folyamán átvizsgálták a nyaralót, majd elvégezték az szükséges utómunkálatokat is - tájékoztatott közleményben az OKF.

Sérültekről nem érkezett információ.
(Webrádió)

Címkék

Tűz Sárga Börzsöny utca Szeged

Galériánk

Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán Leégett egy nyaraló a Sárgán
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!