Lezárt akta: Bedrogozva, ittasan okozott balesetet Szegeden, majd elmenekült

Belföld, 2023.12.14

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték a nyomozást annak a lengyel férfinak az ügyében, aki drog hatása alatt, ittasan okozott balesetet a városban, majd segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

Balesetet okozott Szegeden
A rendőrség adatai szerint a gyanúsított 2023. március 9-én hajnalban a közlekedési lámpa piros jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be autójával egy kereszteződésbe, ahol nagy sebességel összeütközött egy szabályosan közlekedő járművel. A lengyel sofőr miután látta mit okozott, gyalog, segítségnyújtás nélkük menekült el a helyszínről. A szegedi rendőrök hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, akit nem sokkal később a városban fogtak el. A férfinél az intézkedés során kábítőszergyanús anyagra is bukkantak az egyenruhások, valamint megállapították, hogy ittasan és drog hatása alatt ült volán mögé.  

A lengyel férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása, ittas, illetve bódult állapotban elkövetett járművezetés, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást lezárták, az ügy iratait pedig megküldték az illetékes ügyészségnek.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!