TV műsor

LMP: meg kell állítani a "maffiaállam" működését

Belföld, 2021.02.18

Az LMP frakcivóezető-helyettese szerint olyan rendszerváltásra van szükség, ami megállítja a jelenlegi "maffiaállam" működését.

Csárdi Antal csütörtöki, online is követhető sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a Kósa Lajos fideszes politikus és a csengeri örökösnő ügye azt mutatja: egy jelenlegi vezető kormánypárti politikus természetesnek gondolja, hogy joga van elfogadni nagy értékű ajándékot, amiért cserébe más előnyt ígérhet.

Beszámolt arról is, hogy közokirathamisítás miatt feljelentést tett azt követően, hogy kiderült: a fideszes politikus édesanyja az ügy dokumentumain szereplő aláírást nem ismerte fel sajátjának.

Csárdi Antal azt is mondta: Polt Péter legfőbb ügyészt is megkereste írásbeli kérdésével, hogy kiderüljön: vizsgálják-e a nyomozati anyagok alapján felmerülő bűncselekményt?

Az LMP politikusa kijelentette: a nyilvánosságra került tanúvallomások alapján a Kósa Lajos által elmondott cselekmény szerinte kimeríti a befolyással üzérkedést. Az örökösnő által elmondottaknak minden józanul gondolkodó emberben gyanút kellett volna kelteniük, "ezt elhinni nem biztos, hogy egy józan gondolat eredménye" - fogalmazott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!