Lomtalanítás Budapesten = költöztetés Budapesten?

Belföld, 2021.01.22

Hogy gyorsan válaszoljak a címben feltett kérdésre: igen. Igen, lehet egyenlő a lomtalanítás a költöztetéssel Budapesten.

Roncstelep De hogy mire is gondolok, azt egy kicsit kifejtem. Amikor lomtalanításról beszélünk, akkor sokaknak egyből azok a fix dátumok jutnak eszükbe, amikor a szemétszállítást végző cég meghirdeti a lomtalanítást. Ezzel viszont egyetlen óriási baj van: szinte sohasem akkor van lomtalanítás, amikor azt mi szeretnénk. Ez nem a szemétszállító cég hibája, egyszerűen Murphy törvényének átszellemült, gyakorlati megvalósulását láthatjuk.

Miért is lenne szükségünk bármikor SOS lomtalanításra?

Gondolhatják sokan, hogy ennek semmi értelme, mert elég megvárni a lomtalanítást, akkor kipakolni az utcára, és már visznek is mindent. Persze ez jól hangzik, azonban nem mindenki tud mindent olyan sokáig tárolni, hogy az kitartson a lomtalanításig.

Egy felújítás során például sok lom keletkezik, főleg akkor, ha a bútorok egy részét is cseréljük. Emellett jellemző még az is, hogy lakás vagy ház vásárlásánál az előző tulaj sok lomot, régi bútort otthagy. Ilyenkor ennek eltüntetése már az új tulajdonosokra vár, akik nyilván nem akarnak hónapokig azzal a nagy kupac lommal együtt lakni.

Láthatja tehát, hogy igenis van létjogosultsága az SOS lomtalanításnak. Ezért is vállalnak egyes költöztető cégek Budapesten teljes lomtalanítást, akár több tíz köbméterig is.

Miért válasszam a költöztetést lomtalanításkor is?

Mint azt már említettem, egy SOS lomtalanítás esetén egyértelmű, hogy jó választás a költöztető cég hívása. Ugyanakkor vannak ezenkívül egyéb esetek, amikor érdemes költöztetőt hívni a lomtalanításhoz. Ilyen például az, ha egyedül vagyunk, nincs segítségünk, de lomtalanítani szeretnénk az ingatlanunkat, melyben nehezebb és nagyobb tárgyak is vannak. Ilyenkor életmentő lehet egy erős, szakképzett költöztető csapat, akik gyorsan és szakszerűen (ügyelve a lakásunkra) kiviszik és elszállítják a lomunkat.

Ne akarjon úgy járni, hogy leegyeztet egy “költöztetőt”, aki ígér fűt-fát, és mindent megold okosba, de elfelejt eljönni. Vagy ha mégis eljön, máris csak az értékesnek tűnő holmikat akarja elvinni… Szóval, ha nem szeretne ilyenbe belefutni, Budapesten bízza költöztetésben jártas szakemberekre lomtalanítását. Gyorsak, pontosak, előre tudnak fix árajánlatot adni, és olcsóbbak, mint egy konténeres lomtalanítás, akár terjedelmes mennyiség esetén is.

Lomok költöztetése Budapesten, egy jó ügy érdekében

Szeretne olyan, főleg budapesti költöztetésre szakosodott céget megbízni, akik még a jó ügyeket is felkarolják? Akkor a fenti linken elérhető Servitius és Partnerei költöztetés lesz az a cég, akit eddig keresett. Ők egy abszolút profi hozzáállású költöztető cég. Az általuk elszállított lomokból az éghető bútorokat rászoruló családokhoz viszik, nem a hulladéklerakóba. Szívesen dolgozna ilyen céggel, igaz?
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!