Londoni szállás árak igazodnak a város színvonalához

Belföld, 2019.03.21

A szallaskeres.hu oldalon a londoni szállások is elérhetők. Luxus apartmanok, központi elhelyezkedésű apartmanok, olcsóbb apartmanok is megtalálható a széles kínálatban.

London látképe
Érdemes az oldalon elkezdeni a keresgélést, ha éppen Londonba készülünk. Itt tényleg megtalálhatjuk azt a szállást, amelyre szükségünk van. A szállásárak kicsit borsosak, de ez teljesen érthető. London ma az egyik legfelkapottabb turistacélpont. Nagyon sok család utazik ide akár egy-egy hétvégére is, hiszen a fapados repülőkkel olcsón utazhatunk.

A londoni szállások közül érdemes azt választani, amely a látnivalókhoz közel esik

A Buckingham Palota, a Big Ben, a London Eye mind olyan látnivaló, amelyet nem érdemes kihagyni. Arra érdemes felkészülni, hogy mindenhol belépőjegyet kell majd váltanunk, amelyek néha igen borsos árban kaphatók. Még az utazásra is érdemes jó előre felkészülni és megvásárolni a bérletet, hiszen így sokkal olcsóbban megúszhatjuk a városnézést. A világ egyik talán legbefolyásosabb városáról beszélünk. Nagyon sok egyetemük van, emellett talán itt a legmagasabbak az ingatlanárak és itt van a legnagyobb kiterjedésű metróhálózat is.

Az egész város felfedezésére még talán 12 hónap sem lenne elegendő, de mi most leírjuk, hogy mit érdemes megnézni. A 135 méter magas London Eye Európa legmagasabb óriáskereke. A városra nyíló panoráma örökre beleég a retinánkba. Ezt nem szabad kihagyni. 30 perc alatt teszi meg a teljes kört az óriáskerék és ezalatt érdemes sűrűn kattogtatni a fényképezőgépet. A Big Ben Westminster-palota toronyórájában található. Ez a 13,5 tonnás harang még 1859-ben készült. Talán kevesen tudják, de 2012 óta már nem Bib Bennek, hanem Erzsébet toronynak hívják. A világ talán egyik legpontosabb óráját tekinthetjük itt meg. A Buckingham-palota a hivatalos londoni rezidenciája a brit uralkodóháznak.

Augusztusban és szeptemberben érdemes Londonba érkezni, ha meg szeretnénk nézni a palota dísztermeit, hiszen csak ekkor látogathatók. Ekkor a királynő mindig Skóciában pihen. A zenés őrségváltás, a gyönyörű belső termek sokakat vonzanak. Az őrségváltás minden évben. április és július között 11. 30-kor tekinthető meg. A Tower Bridge már messziről látható Londonba érve, a hidat minden egyes magasabb hajó előtt felnyitják. Érdemes egy ilyen pillanatban megnézni a látnivalót.

A White Towert 1078-ban építették és az évek során több funkciót is betöltött. Volt börtön, fegyverraktár, királyi rezidenica, de még erődítmény is. A várban megtekinthetjük a királyi koronaékszereket és a fegyvereket. A British Museum a világ egyik. legnagyobb gyűjteményével rendelkező múzeum, amely évek óta turisták tömegeit vonzza. Mára már 13 millióra nőtt az itt látható tárgyak száma. A kiállítótermeken végignézve minden kontinenst megtaláljuk.

A londoni szállások elérhetők a szálláskeres oldalon

Azok a látogatók és turisták, akiknek nem számít, hogy mennyibe kerül a szállás, a londoni kiruccanás alkalmával bérelhetnek luxus apartmant. A Peddingtonban megtalálható, minden igényt kielégítő apartman egy elegáns 3 szobás téglaházban található meg. 3 db 2 ágyas hálószobájában összesen 6 fő elhelyezése biztosított. A földszinten található meg a konyha és az étkező, a barátságos társalgó. Az emeleten helyezkednek el a szobák és a nagy családi fürdőszoba. A Hyde Park közvetlen közelében hajthatjuk álomra minden éjjel fejünket. Családoknak és baráti társaságoknak is ajánljuk ezt a szuper szállást. 

(X)
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!