Lopott autóval menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott férfi Szegeden

Belföld, 2024.01.16

Ismerőse tudta nélkül vitte el az autóját, ráadásul a vezetéstől is eltiltották azt a férfit, aki a rendőrök elől menekült a lopott gépkocsival Szegeden.

Rendőrség
A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2024. január 14-én figyeltek fel egy férfira járőrözés közben, akit korábban eltiltottak a vezetéstől. Amikor az egyenruhások ellenőrizni szerették volna, a férfi menekülőre fogta, majd egészen Kiskunmajsáig üldözték a rendőrök a 20 éves fiatalembert, aki a városban elveszítette az uralmát a jármű felett, majd árokba csúszott.  

Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi amellett, hogy a járművezetéstől el volt tiltva, egyik ismerőse autóját a tudta nélkül kötötte el, ráadásul a rendőrök a zsebeiben kábítószergyanús anyagot is találtak. A gyorsteszt kimutatta, hogy a sofőr és a mellette utazó 23 éves férfi is kábítószert fogyasztott.

A sofőrt a rendőrök őrizetbe vették, ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette, jármű önkényes elvétele és kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt indult eljárás, míg utastársának kábítószer birtoklásának vétsége miatt kell felelnie.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!