Már csak 2 hét és kezdődik a SZIN!

Belföld, 2019.08.14

Két hét múlva kezdetét veszi a dél-alföldi régió legnagyobb zenei fesztiválja, a méltán népszerű Szegedi Ifjúsági Napok. Az esemény előkészületeiről Kolonics Erika szervezővel beszélgettünk.

Kolonics Erika
Idén augusztus 28-tól egészen 31-ig tart Magyarország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja a SZIN, amely hagyományos módon zárja is az idei fesztiválszezont. Az IH Rendezvényközpont munkatársai nem sokat pihennek a napokban, hiszen a rengeteg hazai és külföldi sztárfellépőt felvonultató fesztivál rengeteg szervezéssel és munkával jár.

Kolonics Erika szervező mobilja is folyamatosan csörög, hiszen mindig akadt tennivaló a rendezvény előtt 2 héttel. A Prodigy frontemberének, Keith Flint-nek a halála nem várt szomorú esemény volt a szervezők számára, szerencsére azonban sikerült "pótolni" a nagynevű zenekart. Kolonics Erika kérdésünkre elmondta, hogy az előkészületek jól haladnak és idén ismét szeretnék megdönteni a százezres látogatói csúcsot. Jó idő várható a rendezvény idejére és egyelőre egyik sztárfellépőnek sem voltak különlegesen extrém kérései.  



A programok itt találhatóak!
(Webrádió)

Címkék

SZIN Szegedi Ifjúsági Napok Kolonics Erika
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!