Március 15. - Kocsis: tartsunk össze és győzzük le a járványt!

Belföld, 2021.03.15

A koronavírus-járvány elleni győzelemhez ma is szükség van arra a hitre, elszántságra, közös akaratra, ami a márciusi ifjakat sikeressé tette - hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn, a Facebookon közzétett március 15-ei üzenetében, amelyben azt kérte: "tartsunk össze és győzzük le a járványt!".

Kocsis Máté - Fidesz Kocsis Máté emlékeztetett, 1848. március 15. a magyar szabadság születése. "Emlékezzünk ma azokra a hősökre, akik bátran, túlerővel szemben mutattak példát hazaszeretetből és a legtovább harcoltak nemzeti függetlenségünkért!" - írta.

A kormánypárti politikus kiemelte, a szabadságért minden korban meg kellett küzdeni, hol a csatamezőn, hol a tárgyalóasztalnál.

"Ma egy újabb fronton harcolunk érte, a világjárványt kell legyőznünk" - tette hozzá.

Hangsúlyozta, ebben a harcban mindenkire szükség van, "össze kell fognunk, hogy visszanyerhessük normális hétköznapjainkat".

"A láthatatlan ellenség, a koronavírus rárontott az életünkre, veszélyezteti a szeretteinket, ostromolja a gazdaságot" - fogalmazott.

Kocsis Máté szerint, ahogy 1848-ban, úgy ma sem válthatja fel a bátorítást az elbizonytalanítás, az összekapaszkodást az árulás.

"A szabadság gyarapodást, biztonságot, erős nemzetet jelent" - húzta alá a Fidesz frakcióvezetője.
(MTI)

Címkék

Kocsis Máté
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!