Mától működik az IKEA szegedi Átvételi Pontja

Belföld, 2021.04.20

Győr, Veszprém és Hajdúdorog után már Szegeden is kézhez vehetik az interneten megrendelt termékeiket az IKEA vásárlói, miután a vállalat újabb átvételi pontot nyitott a Csongrád-Csanád megyei településen.

IKEA logó
A vásárlók internetes vásárlás esetén kérhetik rendeléseik kiszállítását a szegedi átvételi pontra, ahol április 20-tól már át is vehetik azokat. A szegedi Átvételi Pontra a rendelési lehetőség a múlt héten, április 14-én indult meg az IKEA.hu oldalon, átvételre pedig a mai naptól van lehetőség. Az Átvételi Pont a Kereskedő köz 4-es szám alatt található, az üzemeltetését pedig a Gebrüder Weiss Kft. végzi, a nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: keddtől péntekig 11:00 és 18:00 óra között, szombaton 8:00 és 13:00 óra között.

A vásárlók szinte a teljes IKEA kínálatból választhatnak, kivéve bizonyos termékeket, például növényeket, fenyőfát, méterárukat limitált kollekciókat, törékeny termékeket és élelmiszereket. Csak azokat a termékeket lehet visszavinni az Átvételi Pontra, amelyeket a vásárló oda rendelt. Ez a lehetőség az átvételtől számított 14 napon belül érvényes. Minden esetben az ügyfélszolgálattal kell felvennie a vásárlónak a kapcsolatot, mert az átvételi ponton garanciális ügyintézés nincsen.

A győri, veszprémi és hajdúdorogi átvételi pontok a tavalyi évben nyitottak meg. A jelenlegi pénzügyi évben (2020. szeptember 1-től) már több mint 10 000 rendelés teljesült, átlag 61 500 Ft értékben. A rendelések tömege átlagosan 61 kg volt. Az IKEA továbbiakat is tervez nyitni a közeljövőben például a Közép- Délnyugat- és a Kelet-Magyarországi régióban annak érdekében, hogy vásárlóik az ország bármely pontján kényelmesen, otthonuk közelében juthassanak hozzá a megvásárolni kívánt termékekhez a Kattints és Vedd Át szolgáltatásuk használata során.
(Webrádió)

Címkék

IKEA Átvételi Pont Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!