Mávinform: pótlóbusz jár Cegléd és Kiskunfélegyháza között vasárnaptól

Belföld, 2021.07.14

A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon július 18-ától 29-éig Cegléd és Kiskunfélegyháza között valamennyi vonat helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat pályakarbantartás miatt. Július 30-ától augusztus 5-éig Kecskemét és Kiskunfélegyháza között kell pótlóbusszal utazni - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

A pótlóbuszok a Ceglédi szállások megállóhelyet és Nagykőrös állomást nem érintik, Nagykőrösön a Szabadság téri buszmegállóban állnak meg. A Katonatelep vasútállomást sem érintik a buszok, helyette a főúton, a Veres Péter utcai buszmegállóban állnak meg.

Felhívták a figyelmet, hogy a vágányzár ideje alatt a menetrend is módosul, Budapest és Szeged között egy órával hosszabb utazási idővel kell számolni.

Szeged és Kiskunfélegyháza között egy órával korábban közlekednek Budapest Nyugati pályaudvar felé az InterCity-k, míg a másik irányban, Kiskunfélegyháza és Szeged között egy órával későbbi közlekedést vezetnek be a Szegedre tartó IC-vonatoknál - írták.

A Szeged és Fonyód közötti Aranyhíd expresszvonat utasait is érinti az átszállás: reggel Szegedről a vonat egy órával korábban, 6.57-kor indul, este, visszafelé az alapmenetrendhez képest 55 perccel később érkezik meg Szegedre.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!