Menczer Tamás: aki elindul a háborúpárti úton, az többé nem tud visszajönni

Belföld, 2024.05.24

Jól látható az európai politikában, hogy aki elindul a háborúpárti úton, az többé nem tud visszajönni - hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

Menczer Tamás figyelmeztetett: a németek először azt mondták, "küldjünk sisakokat, sapkákat", most meg tankoknál tartanak, meg kötelező sorkatonaságnál.

"Onnan indulnak a németek, hogy a bajor miniszterelnök azt mondta, kell egy mesterterv a kötelező sorkatonaság visszaállítására. A Manfred Weber nevű háborúpárti, európai politikus pedig már a sorkatonaság európai dimenzióiról beszél" - fejtette ki a kormánypárti politikus.

Leszögezte, minden egy irányba mutat: "Ukrajna nem tud győzni, katonák kellenek, sorkatonaság, be kell menni Ukrajnába, és a legkomolyabb és legnehezebb fegyverekkel kell ott a harcot vívni".

Menczer Tamás hangsúlyozta, létfontosságú választás jön, ahol "nem szabad rosszul döntenünk, a saját közösségünk minden tagját el kell vinni, hogy ott álljunk a miniszterelnök mellett, hogy az országunk békéjét és biztonságát meg tudjuk védeni".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!