Mi Hazánk: Vadai Ágnes távozzon a közéletből!

Belföld, 2021.02.17

A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy a DK "magyargyűlölő" képviselője, Vadai Ágnes mondjon le parlamenti mandátumáról és "takarodjon" a közéletből - közölte a párt elnöke kedden Budapesten.

Toroczkai László a Szabadság téri Szovjet hősi emlékműnél megtartott sajtótájékoztatóján Vadai Ágnes azon Facebook-posztját kifogásolta, amelyben a politikus úgy vélekedik, hogy a magyar kormánynak nemcsak új erdélyi jégpályákra kellene költenie, hanem arra is, hogy "ne jöjjön a Tisza Magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok".

Hozzátette: a Mi Hazánk támogat minden, a határon túli magyarság jólétét és fejlődését szolgáló kormányzati beruházást.

A pártelnök szerint, Vadai Ágnes Facebook posztjával bebizonyította, hogy jelenleg is itt van közöttünk a magyargyűlő internacionalizmus, kommunizmus és bolsevizmus szelleme, amikor hangulatkeltésre használja fel, hogy az erdélyi Marosszentgyörgyön a magyar adófizetők támogatásával jégcsarnokot avattak.

Miközben azért nem háborog, hogy a számítások szerint egyetlen szomáliai migráns élete során 300 millió forintjába kerül az európai adófizetőknek és egy iraki migráns kerül annyiba, mint a jégpálya - tette hozzá.

"A Romániából Magyarországra ömlő mocsok", kifejezés, pedig nyilvánvalóan ennek a magyarellenes hangulatkeltésnek a része, vagyis "mocsoknak nevez mindent, ami Romániából jön" - vélekedett.

Ez a lehetőség semmi más nem volt számára, minthogy belerúgjon a magyarságba, vagyis magyarellenes uszításra használta fel a jégcsarnok átadását, ezért távoznia kell a közéletből az egész "csapatával" együtt - jelentette ki Toroczkai László.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!