Minőségi parfüméria nyílik a Kárász utcán

Belföld, 2024.05.15

Superz.Szeged néven minőségi parfümöket és parfümolajokat kínáló üzlet nyílik hamarosan Szegeden, a Kárász utca 9. szám alatt.

Superz.Szeged Aki követi a Superz.Budapest közösségi posztjait, annak nem volt meglepetés, hogy a Superz Szegeden is terjeszkedik, hiszen az alapító Szerencsés Szabolcs egy tavalyi posztjában rendkívül elismerőleg beszélt a városról, mint elmondta, ha nem a fővárosban élne, akkor az is elképzelhető, hogy Szegedre tenné át székhelyét, hiszen a város egyszerűen gyönyörű.

Az alapító minden egyes szavával egyetértünk, ugyanakkor Szerencsés Szabolcs fontos célkitűzése volt, hogy olyan terméket hozzon létre, ami az európai szabványok szerint a legtisztább minőségi hordozóanyagokkal organikus forrásokból származó összetevőkkel készül, biztosítva ezzel, hogy a vásárlók egyedi és kivételes tartóssággal rendelkező illatokat viselhessenek.

A Superz oldalán olvasható az is, hogy több száz alapanyagukat 5 kontinensről, több mint 35 országból válogatják ki, hogy megszülethessenek a 100%-os tisztaságú parfümolajaik. A Superz parfümkészítő mestere 50 éves parfümkészítői tapasztalattal rendelkezik és olyan különleges hozzávalókat tartalmaznak az olajok, mint a madagaszkári Ylang Ylang, a Sri Lankai fahéj, valamint a tájföldi trópusi agárfa. A Superz minden illatkomponense organikus eredetű és minősített.  

Korábbi Tik-Tok videójuk alapján a Superz egy nagyon exkluzív üzlet kialakítását ígéri Szegeden, amely előre láthatólag május végén vagy június elején nyithatja meg kapuit a vásárlóközönség előtt.
(Webrádió)

Címkék

Superz.Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!