TV műsor

MSZP: a kormány miatt elviselhetetlen közlekedési dugók vannak Dél-Pesten

Belföld, 2021.06.19

A kormány miatt vannak elviselhetetlen közlekedési dugók Dél-Pesten, "esett el" az M0-ás autóút - mondta az MSZP elnökhelyettese szombati online sajtótájékoztatóján.

Komjáthi Imre a csepeli polgármesteri hivatal elől bejelentkezve azt mondta: az M0-ás bedugulása miatt zúdul rá a forgalom Budapest belső kerületeire, elviselhetetlen dugókat okozva ott. Felhívta a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely főpolgármester már tavaly levélben érdeklődött Palkovics László innovációs és technológiai miniszternél a hárosi Duna-híd ügyében, és akkor a miniszter megígérte, hogy 2020 szeptemberére megoldódik helyzet, ám most felújítás miatt ismét torlódás van a hídnál.

Ez a "Mekk Elek-kormányzás" csődje - mondta.

Hozzátette: nem emeli fel a szavát a kialakult helyzet miatt Borbély Lénárt (Fidesz-KDNP) csepeli polgármester, Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, kormánytag, Palkovics László, Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter, Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, hanem "egymásra tolják a felelősséget, egymásra mutogatnak".Akinek meg kellene szólalnia, az hallgat - jelentette ki -, ezért az MSZP írásbeli kérdéssel fordul a kormányhoz és a kormánytagokhoz, követelve a helyzet azonnali megoldását.

Elég volt a hazudozásból, kormányozzanak és vállaljanak felelősséget azért, amit csinálnak, ezt várják a budapestiek, a dél-pestiek, a csepeliek, a soroksáriak - mondta a szocialista politikus.
(MTI)

Címkék

Komjáthi Imre MSZP
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!