MSZP: a pártnak nincsen titkos kasszája

Belföld, 2020.01.13

Az MSZP-nek "sem fekete, sem fehér, de még piros kasszája sincsen", aki ilyet állít az hazudik - reagált a szocialista párt a Fidesz kommunikációs igazgatójának hétfői sajtótájékoztatójára.

"A Fidesz-KDNP emelte kormányzati szintre a korrupciót, azt javasoljuk a saját házuk táján söprögessenek" - írták közleményükben.

Közölték: "az MSZP ellen irányuló rágalomhadjárat miatt" a hatóságokhoz fordul és a rágalmazónak bíróság előtt kell majd felelnie.

Hollik István hétfői sajtótájékoztatóján arra szólította fel a szocialistákat, hogy álljanak végre elő és mondják el, mi az igazság a volt párttársuk, Szanyi Tibor által emlegetett "titkos feketekasszával" kapcsolatban.

Kifejtette: évek óta keringenek hírek arról, hogy a szocialisták titkos kifizetőhelyeket tartanak fenn, ezt hol feketekasszának, hol titkos pártszéfnek nevezték. Pár napja Szanyi Tibor volt MSZP-s európai parlamenti képviselő fogalmazott meg egy elég konkrét állítást. Eszerint az MSZP-elnökség egyes tagjai és a pártelnök között létezik egy titkos pénzügyi megállapodás, amelynek alapján egyes szocialista vezetők a tiszteletdíjuk mellett egy titkos kasszából "különpénzeket" is kapnak - mondta a kormánypárti politikus.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!