Nacsa: a baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol

Belföld, 2022.05.27

A baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc kifejtette: a baloldal mindig is támadta és elutasította a rezsicsökkentést, ők a magyar emberek helyett mindig a multik oldalára állnak. Nincs ez másként most sem, amikor energiaválság és elszabaduló rezsiárak jellemzik Európát - fűzte hozzá.

Úgy fogalmazott: bukott miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter korábban elmondta a baloldal programját, amelyik szerint ebben a formában nem szeretnék fenntartani a rezsicsökkentés.

A KDNP frakciószóvivője rámutatott: a baloldal jelöltje azt is mondta, a rezsicsökkentés ostobaság, káros és felelőtlen, szerinte a világpiaci árakat nem lehet megállítani a határoknál. A baloldal a brüsszeli bürokraták receptjét hangsúlyozta, szerintük az emberek fűtsenek kevesebbet - mondta.

Nacsa Lőrinc kijelentette: a baloldal még ebben a helyzetben is a rezsicsökkentés eltörléséért kampányol.

A Fidesz-KDNP szerint a rezsicsökkentést fent kell tartani, mert a magyar családokat védi és segíti, ezért is támogatják a kormánypártok a rezsivédelmi alapot, bárhogy is támadja a baloldal - fűzte hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!