Negyedik áruházát is megnyitja Szegeden az ALDI

Belföld, 2022.07.07

A mai napon átadja a vásárlóközönségnek legújabb áruházát az ALDI Szegeden, amely már a negyedik lesz a megyeszékhelyen.

ALDI Szeged Dugonics tér Eddig az ALDI a Móravárosi körúton, a Makkosházi körúton, valamint a Kossuth Lajos sugárúton várta a vásárlókat, csütörtökön azonban megnyílik a legújabb áruház, amely a Dugonics tér 8-9. szám alatt nyitja meg kapuit csütörtökön. A volt Domus áruház épületének felújítását 2022. januárjában kezdte meg a diszkontlánc, amelyet teljesen megújított, modernizált. Az ALDI azt is szem előtt tartotta, hogy a belvárosi ingatlan letisztult, modern formavilágot kapjon, ugyanakkor ezt ne hivalkodóan tegye, illeszkedjen a belváros formavilágához. A rekonstrukció során többek között teljesen megújult az elektromos hálózat, LED-világítás teszi lehetővé az alacsony energiafelhasználást, ugyanakkor modern hőszivattyus hűtő-fűtő rendszer biztosítja az eladótér, a raktár és a szociális helyiségek megfelelő hőmérsékletét.  

A Dugonics téri áruházban is elérhető lesz az "Azon melegében" látványpékség kínálata, amely a korábban használt megoldásokhoz képest kétszer több, összesen 80 rekeszt tartalmaz, így még gazdagabb frissen sült termékválasztékból választhatnak a vásárlók - olvasható a cég közleményében.  

A Dugonics téren ma megnyíló üzletben 25 új munkavállaló számára biztosít munkalehetőséget az ALDI, így Szegeden összesen mintegy 100 főt foglalkoztatnak a megyeszékhelyen, míg Csongrád-Csanád megyében már közel 150 dolgozónak biztosítanak állást és versenyképes fizetést.  

Az ALDI ugyanakkor fontosnak tartja a szegedi beszállítókkal történő együttműködést is, hiszen a látványpékségen kívül a frissen bezsállított pékárú is Szegedről érkezik, valamint a PICK Szeged számos terméke is elérhető a cég kínálatában. Az ALDI 2021 év végétől kizárólag 100%-ban magyar friss húst tart állandó kínálatában, amely többek között a Szögedi Csirke Kft.-től származik, ugyanakkor a friss zöldségek jelentős részét is Szeged környéki termelők biztosítják a vállalatnak.  

Mint Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója elmondta, a nyitásra rendkívül kedvező élelmiszer és non-food ajánlatokkal készült a cég, hogy még vonzóbbá tegyék az üzletet a vásárlók számára.  

Az ALDI negyedik szegedi áruházával már a 156. üzletét nyitja meg Magyarországon.
(Webrádió)

Címkék

ALDI Szeged Dugonics tér

Galériánk

ALDI Szeged Dugonics tér ALDI Szeged Dugonics tér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!