Oldies: Bezárt Szeged egyik legpatinásabb étterme

Belföld, 2021.03.17

Az Oldies Szeged tulajdonosai az étterem saját facebook-oldalán jelentették be, hogybezárják a vendéglátó helyet. A mellette lévő John Bullban azonban továbbra is a vendégek rendelkezésére állnak.

Oldies logo
Korábban beszámoltunk róla, hogy komoly bajba kerültek a szegedi vendéglátó helyek a koronavírus-járvány miatt. Az általunk megszólaltatott szegedi vendéglátós több éttermet, pizzériát, illetve kávézót is üzemeltet, melyek mindegyikében át kellett állniuk tavaly novemberben a kiszállításra. Az újabb szigorítás őket nem érinti, ugyanis a szolgáltatásaikat továbbra is végezhetik, ám az állami bértámogatás ellenére is komoly bevételkiesésük van. Hasonló problémák állhatnak az Oroszlán utcában lévő Oldies Szeged bezárása mögött is.

A tulajdonosok egyelőre nem kívántak nyilatkozni, de a facebookon bejelentett bezárás tényét megerősítették. A rövid szöveg a következőképpen szól: „Kedves Vendégeink! Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy éttermünket bezárjuk. Nehéz év áll a hátunk mögött, és a helyzet mára már tarthatatlanná vált. Köszönjük a sok-sok kedvességet, és a rengeteg szuper élményt nektek! A továbbiakban a John Bullban is megtalálhatjátok kedvenc Oldies fogásaitokat. ” Az étterem egyébként még két napja is vállalt házhoz szállítást, mostantól viszont az Oldiesben megszokott ételek egy részét a mellette lévő John Bull Pub-ból
szerezhetik be a vendégek.
(Webrádió)

Címkék

Oldies Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!