Önkormányzat 2019 - A Mi Hazánk a MIÉP-pel és az FKgP-vel közösen indít jelöltet a XI. kerületben

Önkormányzati választás, 2019.07.14

(MTI) - A Mi Hazánk Mozgalom egy helyi társasházi közös képviselőt, Kenéz Ágnest indítja az őszi önkormányzati választáson a XI. kerületi polgármesteri tisztség elnyeréséért - jelentette be az ellenzéki párt alelnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Előd kifejtette, a Mi Hazánk a Magyar Igazság és Élet Pártjával (MIÉP) és a Független Kisgazdapárttal (FKgP) közösen indítja a jelöltet, hogy alternatívát kínáljanak a választóknak. "Se Gyurcsány, se Orbán politikáját nem kívánjuk támogatni helyi szinten sem" - jelentette ki.

A Mi Hazánk politikusa sajnálatosnak nevezte, hogy a Jobbik a XI. kerületben beállt a DK polgármesterjelöltje mögé, szerinte "elvtelenül egyesült a balliberális ellenzékkel a hatalom mindenáron való megszerzése érdekében".

Kenéz Ágnes azt mondta: lokálpatrióta közös képviselőként már most is több mint ezer helyi lakos érdekeiért dolgozik, megválasztása esetén pedig a nemzeti oldal értékrendjét jelenítené meg. Legfőbb céljai között említette a XI. kerület folyamatos fejlesztését, hogy a városrész élhetőbb környezetté váljon.

Novák Előd kérdésre válaszolva közölte: a XI. kerületben is hadat üzennek a helyi parkolási maffiának, továbbá fel kívánnak lépni az épülő Mol-székházzal szemben, amely - mint mondta - veszélyezteti a főváros világörökségi címét.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!