Orbán Viktor látogatása az ürömi állatotthonban

Belföld, 2021.12.15

Orbán Viktor szerdán látogatást tett az Ürömi Állatotthonban, ahová fél tonna állateledelt vitt magával - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor az ürömi állatotthonba látogatott A miniszterelnököt Szűcsné Mércse Adrienn, az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Alapítvány vezetője és az ott dolgozó önkéntesek fogadták.

Orbán Viktor, valamint Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos személyesen szállította ki a telepre a kormányzati program keretében országszerte több mint kétszáz hasonló intézménynek biztosított 500 kilogrammnyi állateledelt.

Az ürömi állatotthonban, melyhez kutyaiskola is tartozik, jelenleg mintegy 50 ebet és macskát tartanak. A szervezet célja az állatok korábbi testi-lelki sérüléseinek, traumáinak kezelése is.

A miniszterelnöki táp-fuvarról szerda délután videót is közzétesznek majd Orbán Viktor közösségi oldalán - tájékoztatott a sajtófőnök.

(FOTÓ)
(MTI)

Címkék

Orbán Viktor

Galériánk

Orbán Viktor az ürömi állatotthonba látogatott Orbán Viktor az ürömi állatotthonba látogatott Orbán Viktor az ürömi állatotthonba látogatott Orbán Viktor az ürömi állatotthonba látogatott Orbán Viktor az ürömi állatotthonba látogatott
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!