Pénteken indul a Dóm téri óriáskerék

Belföld, 2022.11.02

November 4-én, azaz pénteken 14 órától lehet felszállni Szeged legújabb látványosságára, az idén új helyszínen elhelyezett óriáskerékre.

Szeged Eye - Óriáskerék Az új helyszínválasztás nem véletlen, hiszen többen is jelezték, hogy a korábbi óriáskerék már évek óta a Széchenyi téren kapott helyet és egy új nézőpontot szerettek volna biztosítani az érdeklődőknek, ugyanakkor a Dóm tér lesz az idei adventi ünnepségsorozat fő helyszíne, ahol a kézművesek és a kereskedők számtalan érdekességgel és karácsonyi ajándék ötlettel, a vendéglátósok pedig forralt borokkal, kürtőskaláccsal és sok más finomsággal várják a látogatókat.

A korábbi óriáskerékhez képest egyébként nem csak helyszín változott, hiszen a mostani magassabra, egészen 50 méteres magasságig viszi fel az érdeklődőket, ugyanakkor a zárt gondolák miatt sokkal kevésbé fognak fázni rajta, ráadásul mozgáskorlátozottaknak is könnyebben igénybe vehető. Szerdán a fény próbát tartják az óriáskeréknél, pénteken pedig indulhat a Szeged Eye.  A jegyárakról korábban már itt írtunk.
(Webrádió)

Címkék

Szeged Eye Óriáskerék Dóm tér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!