Saját fejlesztésű online rendszerrel segíti hallgatóit az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

Belföld, 2024.04.04

Vekker néven saját fejlesztésű online rendszerrel segíti hallgatóit csütörtöktől az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.

A gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális és készségfejlesztését célzó projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával valósul meg, összköltsége 2,125 milliárd forint - írták.

A rendszer három szinten is lehetőséget nyújt a hallgatóknak az egyszerű, közvetlen és jól követhető segítségkérésre: egyfelől kapcsolatba léphetnek társaikkal tantárgyi, tematikus fórumokban, másfelől az oktatókkal tanulmányi ügyekben, de közvetlenül az egy-egy probléma miatt eljáró ügyintézővel is kommunikálhatnak a rendszer segítségével.

Az asztali számítógépen, tableteken és mobiltelefonokon is működő Vekkernek köszönhetően a hallgatók megkapják az egyetem, az adott kar és intézet híreit, valamint sok más információt is.

Az online felület fontos eleme az órarend és naptár, a szolgáltatás révén láthatók az egyetem hivatalos eseményei is. Népszerű szolgáltatás az útvonaltervező, a rendszer fontos részét képezi a szabadidős és sportolási lehetőségek, valamint a közösségi programok összegyűjtése, de a hallgatók ösztöndíjakról, támogatásokról és munkahelyekről is tájékozódhatnak itt - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!