TV műsor

Simicskó: országos vetélkedősorozat indul a felső tagozatos diákoknak a hazafias értékekről

Belföld, 2020.02.19

Háromfordulós országos vetélkedősorozat indul felső tagozatos diákoknak azzal a céllal, hogy megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait, ezáltal pedig erősödjön a hazaszeretetük - jelentette be a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos szerdán Budapesten.

Simicskó István elmondta: a vetélkedősorozatot a hazafias és honvédelmi nevelés intézkedéseit összefoglaló, Szemere Miklósról elnevezett program részeként szervezik.

Van mire büszkének lennie a magyarságnak, de ez egészséges büszkeség kell, hogy legyen, nem másokkal szembeni büszkeség - mondta a kormánybiztos.

Hozzátette: a program célja, hogy ismerve, tisztelve az ősök munkásságát és értékeit, ezen alapulva pedig újabb értékeket létrehozva, alkotó, tevékeny törődéssé alakítsák a hazaszeretet érzését.
(MTI)


Ha teheti, kérjük támogasson minket!

Támogassa a valóban minden párttól és önkormányzattól független vidéki újságírást. Minden támogatást köszönünk, amelyet portálunk tartalmának fejlesztésére fordítunk.Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!