Sokkot kapott az a dohányboltban dolgozó nő, akit egy férfi próbált meg kirabolni Szegeden

Belföld, 2022.12.04

Információink szerint sokkos állapotban szállították kórházba azt a dohányboltban dolgozó középkorú nőt, akit egy férfi próbált meg kirabolni vasárnap reggel.

Dohánybolt-rablás Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, vasárnap reggel, nyitás előtt próbált meg kirabolni egy dohányboltot egy férfi. Megtudtuk, a Kálvária téri dohány boltot szemelte ki magának a rabló. A 45 év körüli női alkalmazott éppen nyitni készült, amikor a férfi odalépett hozzá és pénzt követelt. Azért, hogy szavainak nyomatékot adjon a nőhöz szorított egy ismeretlen eszközt - olvasható a rendőrség közleményében. Úgy tudjuk, hogy a nő és a férfi dulakodott is, kisebb lökdösődés alakulhatott ki, ugyanis az alkalmazott nem akarta odaadni a pénzt, megnyomta a pánikgombot, mire a támadó elmenekült. A nő a rendőrségi közlemény szerint könnyebben sérült. Úgy tudjuk, hogy a női alkalmazottnak sajnos nem ez volt az első esete, hiszen korábban már többször is megfenyegették. A bolt bejárati ajtajára egy lapot raktak ki, mely szerint technikai okok miatt zárva. A dohánybolt hétfő reggel nyit újra.

A rendőrök lezárták a bolt környékét a helyszínelés idejére, majd a személyleírás és a kamerafelvételek alapján keresni kezdték a férfit, aki időközben feladta magát a rendőrségen. A rendőrség közlmeénye szerint a 35 éves budapesti Cs. Imre a sikertelen dohánybolti rablás után Újszeged felé vette az irányt, ahol egy élelmiszerboltban is próbálkozott pénzt szerezni, de ott sem járt sikerrel.  

A férfi ellen rablás kísérlete miatt indult eljárás.  
(Webrádió)

Galériánk

Dohánybolt-rablás Dohánybolt-rablás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!