Szánthó Miklós: a woke-ideológia a marxizmus újragondolt formája

Belföld, 2024.04.06

A marxizmus új brandként próbál beférkőzni a tradicionális családok életébe, ezúttal woke-ideológia néven - emelte ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az amerikai NTD televíziós csatornának adott csütörtöki interjújában.

Az interjúról beszámoló, az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében a központ arról tájékoztatott: Szánthó Miklós elmondta, hogy a magyarok számára "igencsak jól ismert az internacionális ideológiák köntösébe bújtatott elnyomás".

Hozzátette, "40 év kommunista diktatúra alatt megtanultuk, hogy azok az ideológiák, melyek a nyugat-európai tradicionális értékeket, mint a történelmünk, a hagyományaink, a zsidó-keresztyén kultúránk és legszentebb közösségünket, a családot támadják, csak totalitárius rendszerek lehetnek".

A főigazgató a beszélgetésben kiemelte, hogy az amerikaiakat és a magyarokat több dolog köti össze, mint ami elválasztja. "A globalisták célja Amerikában és Európában is ugyanaz: eltörölni értékeinket, illetve azokat a hidakat, melyek összekapcsolnak minket" - fogalmazott a közlemény szerint.

Hangsúlyozta továbbá: "a CPAC Hungary idén is remek lehetőséget nyújt a konzervatív erők nemzetközi összefogására, illetve a washingtoni és brüsszeli mélyállamok visszaszorítására".

"Mi vagyunk a wokebusterek, közösen lecsapoljuk a brüsszeli és az amerikai mocsarat!", tette hozzá Szánthó Miklós a harmadik CPAC Hungary kapcsán főműsoridőben sugárzott interjúban - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!