Szánthó Miklós: amerikai "nagyágyúk" érkeznek a CPAC Hungary-re

Belföld, 2024.04.05

Amerikai "nagyágyúkat" is meghívtak a CPAC Hungary idei rendezvényére - jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában.

Szánthó Miklós jelezte, három hét múlva, április 25-26-án rendezik meg a CPAC Hungaryt (Conservative Political Action Conference - Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Budapesten.

A magyar fővárosba várják Európából mások mellett Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetőjét - mondta.

Szánthó Miklós úgy folytatta, hogy idén Washingtonban is a "deep state" elzavarására készülnek a republikánusok.

Az Egyesült Államokból a rendezvényre érkezik majd Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos, Andy Harris kongresszusi képviselő, aki 13 éve harcol a "liberális dzsungel közepén", és sikerrel veri vissza a "genderfanatikusok és a liberális média támadásait", és itt lesz egy igazi "border-warrior, a határvédelem fenegyereke", Keith Self kongresszusi képviselő, egykori deszantos elitkatona - sorolta.

A főigazgató a további meghívottak nevét egyelőre nem árulta el; a videót azzal zárta: "mi vagyunk a wokebusters, és idén lecsapoljuk a mocsarat".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!