Szegeden ad jótékonysági koncertet a Republic

Belföld, 2023.11.04

A Szeged Első Lions Club meghívására Szegedre érkezik és a napfény városában ad jótékonysági koncertet novemberben a Republic zenekar.

Republic koncert plakát A Szeged Első Lions Club életében már hagyomány, hogy minden évben híres és népszerű zenészeket hívnak meg fellépni, majd a bevételt pedig az arra leginkább rászorulóknak ajánlják fel. Olyan nagyszerű zenekarok, illetve zenészek fogadták már el az oroszlánok meghívását, mint a Modern Art Orchestra, a KFT Zenekar, vagy Hobo. Évekkel ezelőtt nagysikerű jótékonysági koncertet adott Szegeden többek között Rúzsa Magdi, Zséda, valamint Mező Misi és a Magna Cum Laude is.

2023-ban a Republic zenekarra esett a Szeged Első Lions Club választása. A koncertre pedig november 28-án este 19 órától kerül sor a szegedi Belvárosi Moziban.  

A jegyek szépen fogynak, a nézőtéren már szinte valamennyi elkelt, az erkélyen viszont még vannak helyek. A belépődíj egy főre 11.000 forint, de ne feledjük, hogy aki megváltja a jegyét, hozzájárul a Szeged Első Lions Club célkitűzéséhez, hiszen a jótékonysági szervezet a bevételből idén is a halmozottan hátrányos és sérült gyermekeket nevelő szegedi intézeteket támogatja majd. 


(Webrádió)

Címkék

Szeged Első Lions Club Republic Belvárosi Mozi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!