Szegeden is elérhető lesz az eMag easybox szolgáltatása

Belföld, 2021.07.13

Szegeden egyelőre négy helyszínen lesz elérhető az eMag easybox szolgáltatása, melynek keretében a nem túl nagy csomagokat lehet majd átvenni.

eMag easybox A szolgáltatás népszerűsítése érdekében az eMag bevezető kampányt is indít majd, melynek keretében a cég applikációján keresztül rendelt termékeket ingyenesen szállítja ki. Fontos azonban megjegyezni, hogy az easyboxokba csak azokat a termékeket rendelhetjük meg, amelyek nem nagyobbak 44,5 x 47 x 39 centiméternél, illetve nem nehezebbek 20 kilogrammnál. A szegedi easyboxokat várhatóan augusztus elejétől vehetik igénybe az ügyfelek, amelyek az alábbi helyszíneken kerülnek kialakításra:

1. Makkosházi krt. 1 (szám alatt található OMV benzinkút)
2. Hargita utca 60. (szám alatt található COOP áruház)
3. Jókai utca 1. (szám alatt található COOP áruház)
4. Szent János tér 1. (szám alatt található COOP áruház)

A cég tervei között több automata telepítése is szerepel, amennyiben a szolgáltatás egyre népszerűbbé válik.  

Az eMag kérdésünkre ugyanakkor azt is elmondta, hogy a koronavírus-járvány első hullámának kezdetén 65%-al nőtt a rendelések száma az 2019-es év hasonló időszakához képest, majd áprilisban csaknem megduplázódott a forgalom. A növekvő tendencia az idei évben is folytatódott, idén nyáron a klímák, a kerti sütők és kerti medencék fogynak a legjobban, de élénk érdeklődés mutatkozik a Bluetooth-hangszórók, okostelefonok, fej- és fülhallgatók, valamint vésztöltők iránt is. Ugyanakkor jelentős a kereslet a tisztítószerek, kert-barkács termékek, a háztartási gépek, televíziók és természetesen a mobiltelefonok iránt.

A maszkok óriási darabszámban fogytak az eMagnál, hiszen 2020 márciusa és 2021 márciusa között mintegy 8 millió darab maszkot adtak el. A legtöbb szájmaszkot 2021. március 5-én rendelték, nem kevesebb, mint 31 ezer darabot!

Természetesen a tisztító és fertőtlenítőszerekből, valamint kézfertőtlenítőkből is több fogyott, a folyékony szappan eladások például a duplájára nőttek a járvány előtti szinthez képest. A lezárások hónapjaiban népszerű termékek voltak még a játékok, háztartási kisgépek és számítógép perifériák is.  

A cég tervei között további saját üzletek nyitása szerepel, ezek egy részében az eMag és Extreme Digital márka párhuzamosan megtalálható lesz és mindkét oldalon feladott rendelések átvehetők lesznek, míg egyes boltok csak eMag-üzletként működnek majd. Az év végéig ugyanakkor az eMag szeretné easybox-hálózatát 650 helyszínesre bővíteni.
(Webrádió)

Címkék

eMag easybox Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!